SS

Nu ska jag till stallet! Dagen har vart cRaZy!

Tålamod

Mitt tålamod brister snart! Jag har hållt på med hästgodiset i flera timmar nu!

Sjuk :(

Sjuk idag, täppt i näsan och huvudvärk! Gör eget hästgodis just nu!

Ojj

Glömt att blogga igen!
Lördag: Var i stallet, kollade när Cissi red också! Sen så drog jag hem och bytte om sen cyklade jag & Linnea till affären och köpte hårfärg! Sen färgade Linnea håret på mig hemma hos henne, Elin kollad på! Sen så skulle Elin hem & äta, då passade Linnea på att sminka mig och fixa håret och så satte hon på mig fett snygga kläder. Jag fick inte se något förens det var klart. Sen så Sen så drog jag,Linnea & Elin hem till mig och visade upp mig haha! Linneas moppe dog 4 gånger på vägen dit, tss. Sen så drog vi till Linnea & kollade film med ET, haha va bara tvungen! Sen så drog Elin hem så jag,Linnea & ET spelade anden i glaset i två timmar. Sen sov vi :P
Osminkad!
Sminkad!
Sminkad och andra kläder :)
<- Linneas bild :)
Söndag: Först var det stallet klockan 9 efter 4 timmars sömn. Åkte med Elin, hennes moppe är fett skoj att åka på. Sen så va det hem! Duschade och åt sen så drog lag till Linnea där Elin,Linnea & ET väntade! Drog till korva och åt glass och sen åkte ET hem. Vi drog hem till Elin och dampade sen så drog vi till macken och köpte godis, sen så kollade vi på Wipeout & Ballar av stål. Sen så drog jag hem!
Idag: Skulle gått milrundan idag, men min astma sätter stopp för det. Blev massa problem. Nu ska jag kolla på TV!

Sorry moi vänner

Där belv det engelska,franska & svenska i ett! I Tisdags så var jag i stallet det kan läsa mer om här! I Onsdags så gick jag och Frida till en klippa i skogen, vi fika och tog kort! Jätte mysigt sen gick vi ner till stallet och där var det en lite annorluna Onsdag, går inte in på det. Sen var Frida tvungen att gå hem så följde jag henne hem och sen drog jag till stallet igen! Var där en liten stund och sen så drog jag hem med Cissi! Fett skoj! Igår så var det hoppträning med laget, vissa stunder gick det skitbra och andra stunder sjukt dåligt! Det var inte min och Scahggys dag igår om man säger så hon var rätt stressad, läs mer om hoppträningen här! Är inte i skolan idag för jag trillade i trappan och slog huvudet och benet, ont gjorde det!Jag & Schaggy <3


Duktig xD

Trillade inte av idag! Haha! Vi red ut i solnedgången så mysigt, Cissi red också med, ännu bätttre! Go natt!

GRATTIS

Idag är det Elin G & Linneas födelsedag! Elin blir 16 & Linnea blir 19! Grattis mina älskade vänner! :D
Flum Elin <3
Linnea <3

Bad yeasterday, Bad day, Bad week!

Det har inte vart en bra dag idag, kommer säkert trilla av ikväll, det är det ända som saknas typ... Fick se provet och multi-testet, ush! Känner att det kommer bli en dålig vecka *sadface*! Aja vad har ni gjort i idag?? :D

Sorry <3

Orkade verkligen inte blogga i Fredags! Åkte till stallet nästan direkt efter skolan så... I Lördags låg jag hemma & vilade, kände mig sliten, haha! Men på kvällen hängde jag med Cissi till stallet och tog in hästarna och så kollade jag när hon red! Idag har jag vart i stallet och sen så har jag duschat och gjort läxor! Det här askmolnet som sveper över Sverige, från Islands vulkan, det drar över min by nu, ush! Det var nog allt! Jo just det, nu tittar jag på Wallander!

Familjen Jackson

Sitter som sagt och kollar på "Familjen Jackson" ! I Like <3

Yeah

Igår var det skola och sen fick jag ett ryck och skulle gå ut och gå vilket jag också gjorde! Sen stack jag till stallet och var där hela kvällen! Idag vart det skola, kollade bland annat på "Golden Globe"! Min skola vann finalen! Nu är mormor och mammas moster och storasyster Malin och mitt systerbarn Casper här! Har precis fikat och ikväll ska vi grilla, mums! I skolan ska jag ha föredrag n'sta vecka, några hade det denna veckan! Mitt föredrag ska handla om lapphundar, det blir lätt eftersom vi har haft lapphundskennel, Katimis Lapphundskennel!


OMG?!

Svenska barnstjärnor - så ser de ut idag! Folk förändras! Blev lite ledsen när jag såg bilden på "Ida" !

TÄVLAR

Jag är med och tävlar i Kalasgott´s tävling om ett cupcake-kit från Lyckas med Mat ! Mina favoritprodukter från butiken är detta muffinsträdet & den här bak och stek plattan och denna söta äggklockan!

Flumm

Här kommer ett halvt flummigt inlägg! Skolan var liiiite wierd idag, fick t.om. skäll? Nu ska jag till stallet!

jao

Sitter och funderar på en jätte skojig sak!

Wiiie

Gratis Tuggummin
Vill man ha, för att bli medlem klicka här !

Najs

Imorse var det stallet som gällde! Sen affären och sen hem och sola, inte i solarium utan i riktiga solen! Hanne ställde upp höga hinder av stolar och massa i trädgården, jag hoppade haha! Sen har jag ätit pizza! Jag ska mäta temperaturen varje dag nu!
Temperatur i solen: 35+
Temperatur i skuggan: 19+

Tävlat

Tävlat idag, helt slut! Läs mer på www.ikhouvanjou.webblogg.se

Svar till Sally

Här har du adressen till min hästblogg: http://ikhouvanjou.webblogg.se/

Hehe sova lääänge

Hej! Vaknade klockan 11 idag, riktigt nice att sova länge! Nu har jag snart packat allt för tävlingen!
Morgon Pic

Im NOT TIERD

Ne det e jag inte men min mamma tror det... Ridit hela veckan! Hoppträningen gick helt okej i och med att jag bytt bett!

jag veeet

Jag vet att jag skrev likadant på min hästblogg!
Vill du ha fler besökare? Jag blev medlem på bloggtrafik och för att se om man fick mer besökare, det fick man!  Tryck här för att bli medlem!
Det funkar verkligen!

Stallet

Idag blir det stallet! Hela veckan blir det stallet!

Gäääsp

Sitter och letar efter allt möjligt! Måste sova snart känner jag, tss!

Bilder!

Jag idag bilder:

Centrum & Grattis :D

Hej jag har vart inne i stan idag, med syster Malin! Gick på torget för det var torgdag och där köpte jag ett par så kallade "shuttershades"! Dom är illgröna, såå snygga! Letade efter heliumballong att ha skoj med men tyvärr så fanns det inga, synd det för annars hade jag spelat in det och lagt upp på bloggen. Sedan så åt vi middag hos mormor, det blev lax med sås och potatis. Sen gick vi in på intersport och kollade på lite kläder som jag ska köpa på tisdag. Åkte sedan bussen hem och var hos Malin en stund och lekte med lille Casper sen drog jag hem! Nu sitter jag här ^^
Idag fyller Elin L 13 år! Grattis min älskade vän :) <333
Elin :) <3

Jahopp

Nu sitter man här! Påsklovet började bra igår, åkte på bio och såg "klara", tss! Sen skrittade jag & Emma Dockan & Witara. Sedan satt vi inne och letade hund, fotade Emma med hennes systemis. Somnade halv 4 inatt och gick upp halv 12 idag <3 Nu ska jag snart dra till Emma så ska vi hoppa Dockan & Witara!

1 April

Jag både hatar och älskar 1 April! Jag hatar att inse att jag blivit lurad, haha! Sen så älskar jag att kura folk, tss! Dock så ångrar jag ett aprilskämt jag sagt idag. Men jag hoppas att alla får ett gott skratt idag! Kommer inte aprilskämta på bloggen.

RSS 2.0