Stallet

Snart blir det nog stallet. Idag vart det skola, tråååk! Tovade ett hjärta till Cissi, på ena sidan står det I <3 U och på den andra sidan Cissi! Gav henne den och jag tror hon blev rätt glad :D

Hey

Är hemma en snabbis för jag glömde ridkläder till rörelsen!

Gröntkort-prov

Aaa idag ska jag göra provet! Hittar inte mina grejor, paniiik

Ridit

Hej! Kom precis hem. Jag & Jessika red ut på Dockan & Witara själva, det gick jättebra. Skoj va det, nu vet jag inte vad jag ska skriva mer ^^

:(

Blev ingen ridning igår för Emmas mamma var ute & matade hästarna när jag ringde och hon ringde aldrig upp  som hon skulle :( Men idag ska jag nog rida :D

Earth Hour

Just nu pågår "Earth Hour"! Det är lite svårt att skriva då det är kolsvart hemma hos mig. Du har väll också släckt?

Rida

God morgon, hoppas alla läsare sovit gott! Mattias & Cecilia vann let´s dance igår, skojskoj! Idag ska jag rida Dockan! Och jag ska rida Emmas häst, Witara, också för hon är på dop i skåne. Vaknade klockan 9 idag, sov faktiskt i hela 8 timmar...
JAG IGÅR

JAG IDAG

GLASSIGT ;)



Ny TV

Bloggade inte igår! Hade läxor och sen va jag på våffel"middag" hos storasyster Malin. Idag har jag vart i skolan och vi slutade tidigt! Nu till det roligaste... Vi har fått en ny TV och en ny tv-bänk! Sen fick jag också en TV fast på den kan jag än sålänge bara se på dvd och video. Men vi ska snart fixa in så jag kan se på kanaler. Vi har även flyttat datorn till ett annat hörn. Aja nu ska jag ladda upp inför Let´s Dance.

Hellå

Nu sitter jag här och har vart i stallet hela dagen, massa mys med Cissi & ponnyn Foxxy  :) Jag hade typ ögoninflammation igår så satt inte vid datan! Ne nu ska jag fortsätta kolla på yotube-klipp.

The Studio

Den 27 April ska jag till The Studio! Det ska bli sjukt najs! Jag tror jag kommer ta 30 bilder eller något! Får nog ta med 1 eller 2 kompisar :) <3

Trött

Hejsan! Skuttade små "hinder" igår! Gick okej i och med att jag inte ridit storhäst så mycket! Red på lite längre tyglar för att komma in i storhäst steget och inte dra henne i munnen när hon hoppar stort! Dockan <3 Sen så red jag dressyr på Foxxy idag, gick super! Är jättenöjd! Nu ska jag sova!

Tja

Har suttit och chattat med Emma (http://bloggaremma.blogg.se/) hela morgonen! Vi bestämde att vi ska rida i eftermiddag. Jag ska nog rida Dockan på påkhoppningen...

<script type="text/javascript" src="http://www.thewidgetfactory.se/js/embed.js"></script>
<script type="text/javascript"> <!--
embedFlash("statoil_gb","f3acdea37dc881cfc5619745b29a339e","dfa51fbae955c2923945c55a3ad9b5d6","300","340" );
--></script><noscript>
<object width="300" height="340"><param name="movie" value="http://www.thewidgetfactory.se/load/statoil_gb/f3acdea37dc881cfc5619745b29a339e/dfa51fbae955c2923945c55a3ad9b5d6/flash.swf"></param><param name="quality" value="high"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><param name="wmode" value="transparent" ></param><embed src="http://www.thewidgetfactory.se/load/statoil_gb/f3acdea37dc881cfc5619745b29a339e/dfa51fbae955c2923945c55a3ad9b5d6/flash.swf" wmode="transparent" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="300" height="340"></embed></object></noscript>

Helloj

Skulle åkt med Cissi till stallet 07.30 men min klocka hade stannat under natten, vaknade 08.30! Så cyklade till stallet 09.40. Sen va det stallet hela dagen, kom hem 18.30. Då var det kalas som gällde, Lee fyllde 8. Sen har jag kollat på körslaget och nu sitter jag här! Ska försöka lära mig dressyrprogrammet L:C:1 och kanske L:B:1.

Stallet & hoppträning <3

Hej! Kom precis hem. Stallet och hoppträning stod på shemat idag! Thalia rymde när jag och Alexandra skulle ta henne i boxen, bushäst! Hoppträning gick SUPER bra! Fick fram henne jättebra idag, sen när vi körde omhoppning gick det skiiiit bra! Jag e nöjd <3 Sen hängde jag med världens bästa Cissi i stallet, det var myyys <3 Nu ska jag kolla Let´s Dance.

Länkar

Nu länkar jag till alla som kommenterat!
Lovisa http://lovisasundberg.blogg.se/
Emma http://bloggaremma.blogg.se/
Tina http://tiinaass.blogg.se/
Jenna http://stockholmsjenna.blogg.se/
Ginny http://stockholmsjenna.blogg.se/
Linn http://linniiiiz.blogg.se/
Amanda http://amandaahlm.blogg.se/
Susanne http://caminandoporlavida.blogg.se/
Maja http://backstagewithmaja.blogg.se/
Cecilie http://ceciliesjostrand.blogg.se/
P r i n c i p e s s a http://principesssa.blogg.se/
Anna http://annnaaah.blogg.se/

Niiice

Nu e min blogg najsig!

Fixat

Ny header! Och nu sån här
-> 

Nytt

Nu har jag fräshat upp bloggen lite! Nu ska jag göra en ny header och massa ^^

Läsare

Jag märker på statistiken att vissa läser min blogg regelbundet! Men det är väldigt få... Ni som läser min blogg kanske vill göra ett länkbyte? Lägger du till mig bland dina länkar så lägger jag till dig bland mina länkar. Jag ska renovera bloggen igen! Rosa börjar kännas lite tråkigt nu!
Bilden är snart 1 år gammal!

Jao

Är trött och lite förvirrad :( Kan inte sova p.g.a en sak.

Yheeeeee

Nu har jag sprayat i massa blonderingsspray 4 gånger!!! Man ser att det händer något ;) Nu ska jag dusha med kamomillshampoo!

Nu sitter man här igen :)

Ja det gör man! Funderar på att ta i massa blonderings spray ^^ <3

Stall & läxor

Dagen började med stallet! Var där rät länge, sen hem och slappa och sprayade håret med "Eorols kamomill blonderings spray" och sen tvåttade jag håret med "Eorols kamomillshampoo"! Det funkar faktiskt! Sen var det affären som gällde! Sen läxor och nu här :D <3
Sprayen <3
Shampoo <3

Tävlat

Hej har inte kunnat blogga idag! Jag har vart iväg och tävlat i Halmstad! Halmstad älskar typ tegel? Iallafall, i förklassen gick det bra var felfri fick rosett! I lagklassen rev vi ett och laget blev inte placerat men laget & jag är jättenöjda ändå. Nu ska jag sova!

Nu ska ni få se...

Jag vill ha SVART hår! Orkar inte blondera så himla mycke!

Hej -.-

Kom nyss hem från skolan! Vi spelade semi final match (fotboll) i Fair Play Trophy Cupen! Men det blev oavgjort så sa motståndarlaget att vi skulle köra straffar, vi sa nej för vi ville ha förlänging!!!  Men det blev straffar och vi förlorade och gick miste om sista finalplatsen :( Riktigt arga var laget efter :@ Aja så kan det va!

Hjärtehoppet

Cissi Hoppar Bella :)

Dom är så himla söta tillsammans! I Love You <3

Hej

Jag mår illa och har ont i magen :( Asså nu börjar jag fundera på en Nikon jag kan inte bestämma mig -.-'
Emma :)

YEAAAAZ <3

Nu har jag bestämt mig för vilken kamera det blir! Det blir en Canon Eos 1000D! Och så minneskort och väska med! Jag ska döpa min kamera till Hayley! Efter Paramore´s sångare!
Vill du ha en eget domännamn? Klicka http://www.gratisdoman.se/Register.asp?r=1336

Tjo

Hej sitter och funderar över vilken systemkamera man ska välja! Ska köpa kameran imorgon! Ska jag köpa Canon Eos 1000d eller Nikon D3000 eller Nikon D5000???

tJao

Dagen började med skola sen blev det hem och fixa sen bar det av på hoppträning med laget på Thalia! Gick SUPER! Taggar till 13 Mars, då är det på riktigt!!! Iallfall sen kolla jag på Div. I träningen sen hjälpte jag Cissi o massa <3 Nu sitter jag här och tråkar ska SNART sova!
Hjärtehoppet <3 Thalia <3

Wruum

Just nu kollar jag på Sveriges Värsta Bilförare! Asså det är sjukt att visa av dom ens klarat uppkörningen!!! Själv skulle jag inte vilja möta någon av dom. Men Nikolina är ju rädd för ALLT! Omen gud!


Yeah

Emma förklarade för mig hur man gjorde en animation :)

Hej, Hejdå

Nu måste jag skynda iväg till ss  <3 Bye!

Hejsan

Vart i väg hela dagen ;) Första skola sen hem till Lennart med Iza, vi satt vid datan men kom inte in på bloggen :( Skulle fixat i stallet men det blev inte av!


Är inte brun längre utan gulhårig -.-' Imorgon ska jag blondera det igen :)

Vaknat

Hej alla söta läsare! Jag har precis vaknat! Idag ska jag rida två lektioner! Den första på ungponnyn Ari, han har inte så mycket kondition än så ska jag rida i Nybörjare 2. Sen så har min grupp, Junior 4, hästbyte så jag vet inte vilken häst det blir, jag hoppas på Bella eller Sally.
Min sån här är borta :(

INTERVJU OM MOBBNING

Anonym intervju!

Bildkälla: Expressen
När började mobbningen?
- Eehm, i fyran tror jag.
Vad gjorde så att du blev mobbad, tror du?

- Jag tror först och främst, var jag ju från skåne och hade annan dialekt. men det var nog inte mobbning utan mer att jag blev retad av killarna..
sen så vågar jag sticka ut och jag har nog mer självförtroende än sminkdockorna som måste ha stil för att vara något.
Hur tog/tar du det här?

- Jag har ju vännerna som också e med om detta så jag tar det inte så hårt. om de måste hacka på någon för att må bättre tänkte jag inte ställa upp men jag bara struntar i dem eller så säger jag ifrån. Jag har rätten att kaxa mig tillbaks tycker jag åtminstone.
Vilket är ditt värsta minne i samband med det här?
-
När vi blev utelåsta på gympan. Det e något man aldrig glömmer...
Hur reagerade du då?
- Jag blev arg på dem.
Håller mobbningen fortfarande på?
-
Njaa, det dyker upp lite kommentarer ibland som inte hade behövt framkomma.
Hur har du fått mobbningen att avta?
-
Vi pratade med kuratorn men vi sa till henne att vi inte var rädda för att tjejerna skulle få veta att det var vi som hade pratat om det så hon tog upp det med vår lärare. Då fick alla tjejerna sitta på en av lektionerna och prata om detta. Det gjorde vi en dag i veckan i två- tre veckor och sen slutade det.
Hur mådde du under mobbningtiden?
-
Asså, jag mådde okej men man blev ju lite deppig och jag blev nog mest arg. Om jag inte skulle fått problem för det så skulle jag helt klart ha slagit ner dem.
Hur mår du nu?
- Bättre än bäst!
Vad vill du hälsa till alla som blir mobbade?
-
Att man ska stå på sig och säga ifrån!
TACK FÖR INTEVJUEN!

RSS 2.0